Salutació de l’alcalde

Benvinguts a la web del poble d’Espinelves,

Em complau donar-vos la benvinguda a aquest espai virtual dedicat a compartir la informació de servei del poble d’Espinelves. Aquí trobareu informació detallada sobre la nostra estimada vila, la seva història, els seus atractius turístics, esdeveniments i molt més. Ens esforcem per proporcionar informació útil, recursos i assistència en diverses àrees de la vida municipal que ofereix l’Ajuntament per tal de donar suport als Espinelvencs i visitants d’Espinelves.

Creiem en la importància de la participació ciutadana en la presa de decisions municipals. A través d’aquest servei, us animem a compartir les vostres opinions, suggeriments i inquietuds perquè pugueu contribuir activament en la millora d’Espinelves. Us informarem sobre els mecanismes de participació ciutadana disponibles, com ara reunions comunitàries, enquestes i altres formes de col·laboració.

Mantindrem actualitzada la secció de notícies i esdeveniments perquè tingueu informació de primera mà sobre els avenços, els projectes i les activitats que es duen a terme a Espinelves. Us convidem a seguir-nos a través de les xarxes socials i el nostre butlletí informatiu per estar ben informat de tot el que succeeix al poble.

Pels tràmits administratius dels Espinelvencs i Espinelvenques, l’Ajuntament us atendrà a través de la seu electrònica (https://www.seu-e.cat/ca/web/espinelves/seu-electronica) o bé dins de l’horari d’atenció de l’Ajuntament on us atendrem i, si de cas, proporcionarem els formularis i els requisits necessaris per dur a terme aquests tràmits de manera eficient i ràpida.

Seguim treballant per oferir-vos cada dia un millor servei i sempre comptarem amb els vostres suggeriments perquè tothom és necessari i ningú és sobrer.

Amb els millors desitjos i afecte,

Joan Montserrat Ramos

Alcalde d’Espinelves

alcaldia@espinelves.cat